Café

Specialty Coffee Hos Fredrik är ett café på Östra Storgatan 33 i Kristianstad som brygger specialkaffe efter konstens alla regler för att försäkra sig om att kaffet verkliga smak ska avspegla sig i varje kopp vi serverar. Något som passar bra till specialkaffet är chokladen och gelaton som vi också serverar.

Ett femtiotal meter från Stora torg i den gamla klädbutiken på Östra Storgatan 33 i Kristianstad ligger hjärtat i vår verksamhet, caféet. Här vill vi inte bara servera varje gäst en god kopp kaffe utan vi vill också bjuda på upplevelser för alla sinnen.

Inomhus har vi dekorerat med varma färger, möblerat med sköna stolar och härliga fåtöljer. På borden står det gröna växter som är kaffeplantor (coffea arabica). Vi vill att ni ska kunna komma till oss och njuta av ert kaffe samtidigt som ni arbetar lite eller umgås med några vänner.

I caféet har vi för närvarande nio kaffen från tre olika rosterier: Blekinge Specialty Coffe, Drop Coffee Roasters och Kafferäven - Per Nordby. Vi har chokladpraliner från Österlen Chokladfabrik, chokladkakor från Svenska kakaobolaget, kaffebröd från Frida på Staxgård och brygg utrustningar från ledande märken. Vi har valt våra leverantörer med omsorg och är säkra på att deras produkter har den höga kvalitet som vi vill ge till våra gäster.

Öppettider:

Tisdag - fredag 11.00 - 18.00

Lördag - söndag 11.00-16.00