Café

Specialty Coffee är ett café i Hällevik som brygger specialkaffe efter konstens alla regler för att försäkra sig om att kaffet verkliga smak ska avspegla sig i varje kopp vi serverar. Något som passar bra till specialkaffet är chokladen och gelaton som vi också serverar.

I det lilla röda huset ca 250 meter från hamnen i Hällevik ligger hjärtat i vår verksamhet, cafét. Här vill vi inte bara servera varje gäst en god kopp kaffe utan vi vill också bjuda på en upplevelse.

Inomhus har vi möblerat med härliga fåtöljer och låter lokala konstnärer ha utställningar på väggarna. På gräsmattan har vi en härlig uteservering under sommaren och på altanen står det två bänkar för den som vill ha tak över huvudet.

I cafét erbjuder vi specialkaffe rostat av Henrik Arvidsson på Blekinge specialty coffee, choklad från Svenska kakaobolaget, praliner från Österlenchoklad, must och cider från Äppelboden och gelato från Holje glassfabrik. Vi har valt våra leverantörer med omsorg och är säkra på att deras produkter har den höga kvalitet som vi vill ge till våra gäster.

Öppettider:

Torsdag 17.00-21.00

Lördag 10.00-15.00